Bemutatkozás

Cégünket a PM Perpetuum Mobile Kft. 1992 decemberében alapították. Több mint 20 éve foglalkozunk a gépjárművek teljes körű javításával és szervizelésével, műszaki vizsgáztatással, valamint új és használt gépjárművek értékesítésével, továbbá alkatrészek forgalmazásával. A szerviz 1995 szeptemberében – a korábbi eredményekre alapozva – megnyitotta a hivatalos Peugeot gépjármű márkakereskedést, ezzel egy időben lehetőséget biztosított a márka teljes körű kiszolgálására. A cég szolgáltatásai lefedik a gépjármű szervizelés teljes spektrumát.

2017 tavaszán a vezetőség úgy döntött, hogy a LADA márkával bővíti kínálatát. A márka az elmúlt évtizedekben jelentős változáson ment keresztül, ami maradt, hogy megbízható, strapabíró és megfizethető! Sokunkban kedves emléket idéz a LADA márkanév, látogasson el márkakereskedésünkbe Ön is, és próbálja ki az ÚJ LADA modelleket!


Ваш браузер ( )устарел. Он имеет уязвимости в безопасности и может не показывать все возможности на этом и других сайтах. Узнайте, как обновить Ваш браузер
x